? Informatie & Rooster Mei Cursus

Cursus van 16 weken. De gehele week gratis proeflessen in de week van: Maandag 2 mei. Dit is tevens de start van de cursus! Cursus eindigt op 18 augustus. 

 

? Start tijd lessen half uur later

Dit seizoen starten we alle lessen een half uur later.  Zo heb je als je de 1e les volgt meer tijd om naar de les te komen!

 

? Fundamentals class & Niveau bepaling 

Het is normaal om een cursus opnieuw te doen. Belangrijk is dat je plezier ervaart tijdens de lessen. Heb je moeite met de les bij te houden? Of voel je dat herhaling je goed doet? Wij zijn groot voorstanders van cursussen opnieuw nemen. Dit heeft 2 grote voordelen:

  • Bij herhaling  kun je de focus verleggen van “nieuwe dingen leren” naar  dingen goed uitvoeren. Een goed begin is het halve werk. Ga je te snel aan de basis fundering & technieken voorbij, Dan loop je hier later vaak tegen aan!
  • Bij herhaling beleef je meer plezier, bij meer plezier leer je meer, krijg je meer zelfvertrouwen etc etc..

Je kunt de volgende vuistregel hanteren: Als je de gegeven figuren, draaien en technieken ruim voor het einde van de cursus/ les onder de knie hebt, het voelt goed en kost niet veel moeite, ben je ready voor het volgende level.

We raden aan om een keer de  Technique fundamentals les te doen zodat je een betere technische basis bouwt om om op door te gaan.

Lessen boven je niveau is niet bevordelijk voor jezelf en je danspartner! Het is niet fijn als je danspartner te vaak stil moet staan omdat je de les niet kan bijhouden. Wees hier van bewust en houd het leuk voor jezelf en anderen.